Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kartonghäst

Polypony

Kartonghäst Gör det till din egen polypony (från polygon och ponny) kartongpälshäst, en fantastisk resurs för att uppmuntra till rollspel och stimulera ett barns fantasi. Det är en uppfinningsrik och lekfull DIY-leksak du kan göra med barn. Den består av ett kartongark och ett pappersrör som är miljövänliga och 100% återvinningsbara. Instruktionen är lätt att följa, bara vikas, matcha siffrorna på mallen och limma ihop kanterna med motsvarande nummer. Den kan monteras av vem som helst. Föräldrar och barn kan smycka för att göra sina egna leksaker.

Projektnamn : Polypony, Designers namn : Sudaduang Nakhasuwan, Kundens namn : Mela.

Polypony Kartonghäst

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.