Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trådlösa Högtalare

FiPo

Trådlösa Högtalare FiPo (förkortad form av ”Fire Power”) med sin iögonfallande design hänvisar till djupt penetrering av ljud i benceller som designinspiration. Målet är att producera hög effekt och ljud av hög kvalitet i kroppens ben och celler i det. Detta gör det möjligt för användaren att ansluta högtalaren till mobiltelefon, bärbar dator, surfplattor och andra enheter via Bluetooth. Högtalarens placeringsvinkel har utformats med avseende på ergonomiska standarder. Dessutom kan högtalaren separeras från sin glasbas, vilket gör det möjligt för användaren att ladda den.

Projektnamn : FiPo , Designers namn : Nima Bavardi, Kundens namn : Nima Bvi Design.

FiPo  Trådlösa Högtalare

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.