Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Marknadsföring Av Evenemang

Typographic Posters

Marknadsföring Av Evenemang Typografiska affischer är en samling affischer som gjordes under 2013 och 2015. Detta projekt involverar experimentell användning av typografi genom användning av linjer, mönster och isometriska perspektiv som genererar en unik perceptuell upplevelse. Var och en av dessa affischer representerar en utmaning att kommunicera med den enda användningen av typen. 1. Affisch för att fira 40-årsjubileum för Felix Beltran. 2. Affisch för att fira 25-årsjubileum för Gestalt Institute. 3. Affisch för att protestera mot saknade 43 studenter i Mexiko. 4. Affisch för designkonferens Passion & Design V. 5. Julian Carillos Thirteen Sound.

Projektnamn : Typographic Posters, Designers namn : Manuel Guerrero, Kundens namn : BlueTypo.

Typographic Posters Marknadsföring Av Evenemang

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.