Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Digital Transformation

Tigi

Digital Transformation En av de mest ikoniska enheterna inom hårmode är på väg att ta ett modigt steg till digital relevans. Ombyggnaden av Professional dot com och Tigi Color Copyright-sortiment hanterades genom att kombinera skräddarsytt innehåll, skapat av konstnärer, engagemang av samtida fotografer och ändå osynliga designuttryck i digitala. Fina, men skarpa kontraster mellan tekniker och hantverk. Slutligen vägleda Tigi genom en hälsosam steg-för-steg-strategi till sann digital transformation från 0 till 100.

Projektnamn : Tigi, Designers namn : Fayssal Loussaief, Kundens namn : Unilever UK TIGI.

Tigi Digital Transformation

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.