Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

Ami

Fåtölj AMI-fåtöljen är utformad för intensiv användning på restauranger. Det har tänkt sig vara både väldigt bekvämt och robust, och även för att underlätta service betydligt under de tuffa förhållandena på en restaurang. Den väl avrundade formen med sina olika ovala linjer som påminner om rugbybollen säkerställer att kunderna känner sig mycket bekväma och glada att vara i restaurangen. De elliptiska hålen i armarna är fodrade av gjutna trästycken som människor tycker om att strö. Fåtöljen finns i en mängd olika ljusa färger som möjliggör sammansättningen av en personlig poly-kromatisk uppsättning

Projektnamn : Ami, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

Ami Fåtölj

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.