Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cykelbelysning

Safira Griplight

Cykelbelysning SAFIRA är inspirerad av avsikten att lösa smutsiga tillbehör på styret för moderna cyklister. Genom att integrera främre lampa och riktningsindikator i greppdesign uppnår du briljant målet. Genom att utnyttja utrymmet för ihåligt styret som batterikabin maximerar vi elkapaciteten. På grund av kombinationen av grepp, cykelljus, riktningsindikator och styrbatteri, blir SAFIRA det mest kompakta och relevanta kraftfulla cykelbelysningssystemet.

Projektnamn : Safira Griplight, Designers namn : Chou-Hang, Yang, Kundens namn : LEXDESIGN.

Safira Griplight Cykelbelysning

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.