Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbar Lyxkonst

Animal Instinct

Bärbar Lyxkonst NYC-skulptör och konstjuveler Christopher Ross's bärbara lyxkonstkollektion Animal Instinct är en serie djurinspirerade, begränsade upplagor som är intrikat utformade av konstnären själv av antik sterlingsilver, 24 karat guld och bohemskt glas. De skulpturella bältena är smidiga att oskärpa gränserna mellan konst, smycken, haute couture och lyxdesign, för unika, provocerande uttalande bitar som ger konceptet djurkonst till kroppen. De tidlösa uttalandena är kraftfulla, iögonfallande och originella och är en utforskning av kvinnligt djurinstinkt i skulpturell form.

Projektnamn : Animal Instinct, Designers namn : Christopher Ross, Kundens namn : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Bärbar Lyxkonst

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.