Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utvecklande Möbler

dotdotdot.frame

Utvecklande Möbler Hemmen blir mindre, så de behöver lätta möbler som är mångsidiga. Dotdotdot.Frame är det första mobila, anpassningsbara möbelsystemet på marknaden. Ramen är effektiv och kompakt och kan fästas på väggen eller lutas mot den för enkel placering i hemmet. Och dess anpassningsbarhet kommer från de 96 hålen och ett expanderande utbud av tillbehör att fixa i dem. Använd ett eller anslut flera system tillsammans efter behov - det finns en oändlig kombination tillgänglig.

Projektnamn : dotdotdot.frame, Designers namn : Leonid Davydov, Kundens namn : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Utvecklande Möbler

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.