Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Three Legged

Stol The Three Legged Chair är ett handgjordt instrument, utformat för att vila och dekorera. Inom dess gener är kärnan i träbearbetning. Formen på stolens ryggstöd skapas av ett naturligt rep som sträckes på plats med en vridpinne placerad under sätet. Detta är en mycket effektiv åtdragningsmetod som finns på traditionella bågsågar, ett träbearbetningshandverktyg som används av erfarna hantverkare fram till idag. De tre benen är en praktisk lösning för att hålla designen enkel men stabil på alla ytor.

Projektnamn : Three Legged, Designers namn : Ricardo Graham Ferreira, Kundens namn : oEbanista.

Three Legged Stol

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.