Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Affisch

County Fair Charity Fundraiser

Affisch Cocktails mot cancer är värd för ett årligt insamlingsevenemang för att skaffa donationer till sina stödmottagare. Händelsetema 2015 var länsmässa. Denna tvåfärgade silkescreen-affisch hängde runt i staden och bjöd in gästerna att lära sig en fyrkantig dans och smutta på varma cocktails för en god sak. Designen hänvisar till en vintage indigo Bandana och integrerar symbolen för medvetenhetsbandet i trycket.

Projektnamn : County Fair Charity Fundraiser, Designers namn : Kathy Mueller, Kundens namn : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Affisch

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.