Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Spa, Skönhetssalong

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Skönhetssalong Komplexet som består av tre våningar. En interiör de första och andra våningarna i rymdstil. Består av en lobby och fem hallar med pooler och SPA-zoner. Utrymmet i varje hall som är tekniskt utrustad mångsidig, lakonisk enklaste former, säkert och bekvämt. Varje rum har färgschema. Element av futurism och surrealism erbjuds som betonar inredningens identitet. På tredje våningen placerades hallen, restaurangen och författarens hotell-SPA-nummer

Projektnamn : LYNX CLUB Business & Beauty, Designers namn : Gurleva Marina, Kundens namn : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Skönhetssalong

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.