Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pendellampa

Vector equilibrium

Pendellampa Vector Equilibrium är en pendel och modulbelysning med ett remskivsystem. Ljusheten är kontrollerbar genom modulering. Den sfäriska glasvasen som fungerar som motvikt kan innehålla olika dekorativa element. I sin distribuerade form omvandlas designen till en kuboktaedron. Sammanlagd den omvandlas till en icosahedron. I båda fallen är lampan belägen i belysningens centrum och ger goda proportioner. Belysningen kan levereras i en pyramidförpackning.

Projektnamn : Vector equilibrium, Designers namn : Nicolas Brevers,, Kundens namn : Gobo.

Vector equilibrium Pendellampa

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.