Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Leksak

Sofia

Leksak Konstruktionen är inspirerad av en slovensk trävagn för dockor från 1800-talet. Utmaningen som presenterades för designarna var att ta en leksak som är århundraden gammal, att ge den ändamål igen, göra den tilltalande, användbar, intressant designmässig, annorlunda och framför allt enkel och elegant. Författarna designade en modern bärbar barnsäng för dockor. De kom med en organisk form som illustrerar mjukheten i förhållandet mellan ett barn och en leksak. Det är i grund och botten tillverkat av trä och textil. Det kan användas för att sova, transportera och förvara dockor. Denna leksak uppmuntrar social lek.

Projektnamn : Sofia, Designers namn : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Kundens namn : kukuLila.

Sofia Leksak

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.