Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Butik

Munige

Butik Från exteriör och interiör genom hela byggnaden är full av betongliknande material, kompletterat med svart, vitt och några träfärger, tillsammans skapar en cool ton. Trappor i rymdens centrala ledande roll, en mängd vinklade vikta former är precis som en kon som stöder hela andra våningen och går ihop med en utökad plattform i bottenvåningen. Utrymmet är som en helt del.

Projektnamn : Munige, Designers namn : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Kundens namn : B.P.S design.

Munige Butik

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.