Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kyld Ostvagn

Keza

Kyld Ostvagn Patrick Sarran skapade Keza-ostvagnen 2008. Detta vagn måste i första hand vara en intressant nyfikenhet. Detta uppnås med en stiliserad lackerad träkonstruktion monterad på industrihjul. När vagnen öppnar luckan och placerar sina inre hyllor, avslöjar vagnen ett stort presentationsbord med mogna ostar. Med hjälp av denna scenrekvis kan servitören anta lämpligt kroppsspråk.

Projektnamn : Keza, Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

Keza Kyld Ostvagn

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.