Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Löstagbara Bord

iLOK

Löstagbara Bord Patrick Sarran design ekar den berömda formeln myntade av Louis Sullivan ”Form följer funktion”. I denna anda har iLOK-tabellerna utformats för att prioritera ljushet, styrka och modularitet. Detta har möjliggjorts tack vare träkompositmaterialet i bordsskivorna, benens välvda geometri och de strukturella konsolerna som är fixerade i hjärtat med honungskammare. Med hjälp av en snedkorsning för basen erhålls användbart utrymme nedan. Slutligen framträder från virket en varm estetik mycket uppskattad av fina matgäster.

Projektnamn : iLOK , Designers namn : Patrick Sarran, Kundens namn : QUISO SARL.

iLOK  Löstagbara Bord

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.