Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Logotyp

Mr Woo

Logotyp Herr Woo har en dubbel betydelse: Den första avsikten är ett löfte om självförverkligande, vilket återspeglas i Zen. En annan aspekt är en allmän inställning till livet, som i ”göra (rätt) val”. I denna anda väljer man vad han eller hon gillar. Herr Woo ger människor intrycket av att förverkliga sig själv, med förtroende, utbildade, kultiverade och humoristiska. Följaktligen gjordes Woo, en maskot, som är humoristisk, säker och lysande. Herr Woo påminner människor om sältskärning - en traditionell konstform som har sitt ursprung i Kina - och uttrycker kinesisk estetik och kultur.

Projektnamn : Mr Woo, Designers namn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens namn : Mr. Woo.

Mr Woo Logotyp

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.