Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Logotyp

Sealink Impression

Logotyp Den kinesiska karaktären 西, uttalad 'xi' användes i design och ett relevant mönster skapades. Denna traditionella sälkaraktär ger ett kraftfullt men ändå känsligt intryck. Visualerna återspeglade kombinationen av tradition och modernitet. Dessutom förkroppsligar bilden av soluppgång kinesisk estetik. För maskot tillsattes lemmar för att göra det levande. Användningen av ögon är också av östlig skönhet, vilket betonar kulturens ursprung. Som sådan presenterades 西泠 君 'xi lin jun', den ödmjuka, vänliga och härliga maskot.

Projektnamn : Sealink Impression, Designers namn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens namn : Sealink Impression Group .

Sealink Impression Logotyp

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.