Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Logotyp

Wanlin Art Museum

Logotyp Eftersom Wanlin Art Museum låg på universitetet i Wuhan University, var vår kreativitet nödvändig för att återspegla följande egenskaper: En central mötesplats för studenter att hedra och uppskatta konst, samtidigt som den innehöll aspekter av ett typiskt konstgalleri. Det måste också komma över som "humanistiskt". Eftersom högskolestudenter står vid startlinjen i deras liv, fungerar detta konstmuseum som ett öppnande kapitel för studenternas konstuppskattning, och konst kommer att följa dem hela livet.

Projektnamn : Wanlin Art Museum, Designers namn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens namn : Wuhan University.

Wanlin Art Museum Logotyp

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.