Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Logotyp

Kaleido Mall

Logotyp Kaleido Mall erbjuder många underhållningsplatser, inklusive köpcentrum, en gågata och en planering. I denna design använde formgivarna mönster av ett kalejdoskop med lösa, färgade föremål som pärlor eller småsten. Kalejdoskopet härstammar från det antika grekiska καλός (vackert, skönhet) och εἶδος (det som ses). Följaktligen återspeglar olika mönster olika tjänster. Formerna förändras ständigt, vilket visar att köpcentret strävar efter att överraska och fascinera besökare.

Projektnamn : Kaleido Mall, Designers namn : Dongdao Creative Branding Group, Kundens namn : Kaleido Mall.

Kaleido Mall Logotyp

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.