Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Interaktiv Konstinstallation

Pulse Pavilion

Interaktiv Konstinstallation Pulse Pavilion är en interaktiv installation som förenar ljus, färger, rörelse och ljud i en mångsensorisk upplevelse. På utsidan är det en enkel svart låda, men när man går in är man nedsänkt i illusionen att ledljusen, pulserande ljud och livlig grafik skapar tillsammans. Den färgglada utställningsidentiteten skapas i andan av paviljongen, med grafik från paviljongens insida och ett specialdesignat teckensnitt.

Projektnamn : Pulse Pavilion, Designers namn : József Gergely Kiss, Kundens namn : KJG Design.

Pulse Pavilion Interaktiv Konstinstallation

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.