Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klocka

Pin

Klocka Det hela började med ett enkelt spel i en kreativitetsklass: ämnet var "klocka". Således har olika väggur både digitala och analoga granskats och undersökts. Den första idén har startats av det minst betydande området med klockor, som är stiftet på vilket klockorna vanligtvis hänger. Denna typ av klocka inkluderar en cylindrisk pol på vilken tre projektorer är installerade. Dessa projektorer gör de tre befintliga handtagen identiska med de vanliga analoga klockorna. Men de projicerar också nummer.

Projektnamn : Pin, Designers namn : Alireza Asadi, Kundens namn : AR.A.

Pin Klocka

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.