Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Maritimt Museum

Ocean Window

Maritimt Museum Designkoncept följer idén att byggnader inte bara är fysiska föremål, utan artefakter med mening eller tecken spridda över någon större social text. Museet själv är en artefakt och ett fartyg som stöder idén om resan. Perforeringen av det sluttande taket förstärker den högtidliga atmosfären i djuphavet och de stora fönstren erbjuder en kontemplativ utsikt över havet. Genom att optimera den maritima tematiska miljön och kombinera den med hisnande undervattensutsikter återspeglar museet på ett uppriktigt sätt sin funktion.

Projektnamn : Ocean Window, Designers namn : Nikolaos Karintzaidis, Kundens namn : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Maritimt Museum

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designteam

Världens största designteam.

Ibland behöver du ett mycket stort team av begåvade designers för att hitta riktigt bra mönster. Varje dag har vi ett tydligt prisbelönt innovativt och kreativt designteam. Utforska och upptäck original och kreativ arkitektur, bra design, mode, grafisk design och designstrategiprojekt från designteam över hela världen. Låt dig inspireras av originalverk av grand master designers.