Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bostadshus

Monochromatic Space

Bostadshus Monokromatiska utrymmet är ett hus för familjen och projektet handlade om att omvandla bostadsområdet på hela marknivån för att inkludera specifika behov hos de nya ägarna. Det måste vara vänligt för åldrar; ha en modern inredning; gott om dolda lagringsutrymmen; och designen måste införlivas för att återanvända gamla möbler. Summerhaus D'zign var engagerad som inredningskonsulter som skapade ett funktionellt utrymme för vardagen.

Projektnamn : Monochromatic Space, Designers namn : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Kundens namn : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Bostadshus

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.