Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Teleskopstolpe

Uni-V

Teleskopstolpe Minimalistisk stil med slank ton, "Uni-V" är en teleskopisk kolonn designad för egenskaper med panoramautsikt. Tillverkad av alluminum som uppgraderar sin attraktion och stabilitet. Dimensionen är välproportionerad, dess inre kolonn är inte bara vettig för 360 ° rotation, utan gör den också fungerande för ergonomisk höjdjustering. Med sina övre mekaniska fogar som säkerställer helt fria rörelser för fluiditeten under observation. Antingen interiör eller exteriör installation, dess design skapar en stil för modern inredning.

Projektnamn : Uni-V, Designers namn : Jessie W. Fernandez, Kundens namn : VISIMAXI.

Uni-V Teleskopstolpe

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.