Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Barnklädaffär

PomPom

Barnklädaffär Uppfattningen av delarna och helheten bidrar till en geometri, lätt identifierbar och ger betoning på de produkter som ska säljas. Svårigheterna förstärktes i den kreativa handlingen av en stor balk som sprickade utrymmet, redan med små dimensioner. Alternativet att luta taket, med referensmått på butiksfönstret, strålen och baksidan av butiken, var början på dragningen till resten av programmet; cirkulation, utställning, servicebänk, byrå och förvaring. Neutral färg dominerar utrymmet, punkterat av starka färger som markerar och organiserar utrymmet.

Projektnamn : PomPom, Designers namn : Albertina Oliveira, Kundens namn : Albertina Oliveira - Arquitectura Unipessoal Lda.

PomPom Barnklädaffär

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.