Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionell Planterare

Lab

Multifunktionell Planterare Projektet vill skapa och skapa känslor och tankar om förhållanden mellan industri och natur. LAB ger ett enkelt och elegant sätt att odla inomhusväxter. Användare kan konfigurera sin storlek så att de passar olika områden och dess ljus tillåter växterna att vara i utrymmen med inte tillräckligt med naturliga ljuskällor. Det är en modulär struktur som låter användare spela med olika konfigurationer av glasbehållare, som du kan använda som planterare eller ljuskällor. Konstruktionen tar hänsyn till behållare för terrarier, hydroponics och för det traditionella sättet att odla.

Projektnamn : Lab, Designers namn : Diego León Vivar, Kundens namn : Diego León Vivar.

Lab Multifunktionell Planterare

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.