Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vatten- Och Spritglas

Primeval Expressions

Vatten- Och Spritglas Äggformade kristallglas med snett snitt. En enkel droppe glasrörsvätska, en naturlig lins, fångad i livliga kristallglas som glatt vaggar på sin rundhet, samtidigt som de bibehåller sin stabilitet genom tankeväckande arrangemang av material. Deras gungning skapar en avslappnad och rolig atmosfär. Glasögon passar diskret till handflatan när de hålls. I symbios med mjukt utformade, handgjorda underlägg från valnöt eller xylit - gammalt virke. Kompletteras med ellipsformade valnötbrickor i tre eller tio glas och en fingermatbricka. Brickorna är roterbara på grund av sin jämna elliptiska form.

Projektnamn : Primeval Expressions, Designers namn : Mateja Krasovec Pogorelcnik, Kundens namn : Stories Design.

Primeval Expressions Vatten- Och Spritglas

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.