Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Strålkastare

Thor

Strålkastare Thor är en LED-strålkastare, designad av Ruben Saldana, med ett mycket högt flöde (upp till 4.700Lm), förbrukning endast 27W till 38W (beroende på modell), och en design med optimal termisk hantering som endast använder passiv spridning. Detta gör att Thor sticker ut som en unik produkt på marknaden. Inom sin klass har Thor kompakta dimensioner eftersom föraren är integrerad i armarmen. Stabiliteten i dess masscentrum gör att vi kan installera så många Thor som vi önskar utan att låta spåret lutas. Thor är en LED-strålkastare idealisk för miljöer med starka behov av ljusflöde.

Projektnamn : Thor, Designers namn : Rubén Saldaña Acle, Kundens namn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Strålkastare

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.