Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Halsband

Sakura

Halsband Halsbandet är mycket flexibelt och tillverkat av olika bitar som är lödda sömlöst tillsammans för att kaskader vackert på kvinnors nackområde. Mittblommorna på höger sida roterar och det finns en möjlighet att använda den vänstra kortare biten av halsbandet separat som en brosch. Halsbandet är mycket lätt med tanke på styckets 3D-form och komplexitet. Bruttovikten för den är 362,50 gram gjord är 18 karat, med 518,75 karat sten och diamanter

Projektnamn : Sakura, Designers namn : Nada Khamis Mohammed Al-Sulaiti, Kundens namn : Hairaat Fine Jewellery .

Sakura Halsband

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.