Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

oiiio

Soffbord "OIIIO" är en modern bi-funktionell möbel (soffbord + möjlighet till interiör genom att sätta borden i systemet) designad av den polska designern Wojciech Morsztyn. Tekniken för att byta enskilda elementtabell ger intrycket som om det gjordes av en enda träbit som ger den en unik känsla. I en serie tabeller finns i tre olika färger: naturlig träfärg, svart, vitt.

Projektnamn : oiiio, Designers namn : Wojciech Morsztyn, Kundens namn : WM Design.

oiiio Soffbord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.