Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Byrå

Labyrinth

Byrå Labyrinth av ArteNemus är en byrå vars arkitektoniska utseende betonas av den slingrande banan i sin faner, som påminner om gatorna i en stad. Lådans anmärkningsvärda uppfattning och mekanism kompletterar dess diskreta kontur. De kontrastfärgerna på lönn och svart ebenholtsfanér samt det högkvalitativa hantverket understryker Labyrints exklusiva utseende.

Projektnamn : Labyrinth, Designers namn : Eckhard Beger, Kundens namn : ArteNemus.

Labyrinth Byrå

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.