Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klubbbord

Strech.me

Klubbbord Strech.me club & soffbord är ett svar på begäran om multifunktionella möbler i det moderna hemmet. Användaren uppmuntras att skapa olika kombinationer som bestämmer dess nuvarande form och funktion. I tillbakadraget tillstånd sparar det utrymme, medan glidbordets förlängning är möjlig till vänster och höger utan metalldel eller ytterligare mekanismer - från 80 till 150 cm. Två utdragbara element kan tas bort helt från huvudstrukturen och omarrangeras så att de oberoende fungerar som mångsidiga rumsliga element: bänk, extra bord, vas / tidningsstativ eller nattduksbord.

Projektnamn : Strech.me, Designers namn : Ivana Cvetkovic Lakos, Kundens namn : ICE STUDIO d.o.o..

Strech.me Klubbbord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.