Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stol

Tulpi-seat

Stol Tulpi-design är en holländsk designstudio med känsla för knäppa, original och lekfull design för inomhus- och utomhusmiljöer, med stort fokus på offentlig design. Marco Manders uppnådde internationellt erkännande med sin Tulpi-säte. Det iögonfallande Tulpi-sätet kommer att ge färg till alla miljöer. Det är en idealisk kombination av design, ergonomi och hållbarhet med en enorm rolig faktor! Tulpisitsen fälls automatiskt när dess passagerare står upp, vilket garanterar en ren och torr plats för nästa användare! Med 360 graders rotation låter Tulpi-sätet dig välja din egen vy!

Projektnamn : Tulpi-seat, Designers namn : Marco Manders, Kundens namn : Tulpi BV.

Tulpi-seat Stol

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.