Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hotell, Bostäder, Spa

Hotel de Rougemont

Hotell, Bostäder, Spa Designen av Hotel de Rougemont var tillägnad en kresande internationell kundkrets och måste hitta en gemensam grund mellan den traditionella schweiziska chalet-stilen och en modern lyxort. Inspirerat från den omgivande naturen och från den lokala arkitekturen, är interiören designade för att förmedla andan av alpin gästfrihet och uppfinna traditionen med en balanserad kombination av gammalt och nytt. Autentiska naturmaterial och traditionellt hantverk har en ren fodrad design, där anpassade detaljer och sofistikerade belysningsarmaturer och ytbehandling utstrålar en diskret elegans.

Projektnamn : Hotel de Rougemont, Designers namn : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Kundens namn : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotell, Bostäder, Spa

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.