Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Scarf

Sirin and Alkonost - the Keepers of life

Scarf Den ursprungliga sammansättningen av traditionella ryska mytologiska bilder, Sirin och Alkonost, är tryckt på 100% silkescarf (serigrafi, 11 färger). Sirin var utrustad med magiska drag av skyddande natur, skönhet, lycka. Alkonost är Bird of Dawn som styr vinden och vädret. "På Ocean Sea, på Buyan-ön, står en fuktig stark ek". Från de två fåglarna, som byggde sitt bo i eken, började ett nytt liv på jorden. Livets träd blev en symbol på livet, och , skydda de två fåglarna, en symbol för gott, välbefinnande och familjelycka.

Projektnamn : Sirin and Alkonost - the Keepers of life, Designers namn : Ekaterina Ezhova, Kundens namn : Katja Siegmar.

Sirin and Alkonost - the Keepers of life Scarf

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.