Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionellt Skrivbord

Portable Lap Desk Installation No.1

Multifunktionellt Skrivbord Denna Portable Lap Desk Installation No.1 är utformad för att ge användarna ett arbetsutrymme som är flexibelt, mångsidigt, fokuserat och snyggt. Skrivbordet består av en extremt platsbesparande väggmonteringslösning och kan förvaras platt mot väggen. Det bambusgjorda skrivbordet är avtagbart från väggfästet vilket gör att användaren kan använda det som ett varvskrivbord på olika platser hemma. Skrivbordet består också av ett spår över toppen som kan användas som telefon- eller surfplattestativ för att förbättra produktens användarupplevelse.

Projektnamn : Portable Lap Desk Installation No.1, Designers namn : Liyang Liu, Kundens namn : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Multifunktionellt Skrivbord

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.