Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kreditkortslojalitetsprogram

Education Currency

Kreditkortslojalitetsprogram Detta är ett co brand bankkortslojalitetsprogram sponsrat mellan emittentbank och partnerutbildningsinstitution som ger belöningar i form av rättigheter för inlärningstider som ackumuleras till större enheter som är kredittimmarättigheter som kortinnehavaren ges med hans utgifter med kort, ackumulerade kredittimmarättigheter kommer lösas in när han tar utbildning på denna partnerutbildningsinstitution. I gengäld för givna kredittidsrättigheter kommer banken att göra avtal om utbytesavgifter med denna institution. Projektmålet är att ekonomiskt stödja människor att uppnå utbildningsmål och utbildningssektor.

Projektnamn : Education Currency, Designers namn : Youssef Abdel Zaher, Kundens namn : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Kreditkortslojalitetsprogram

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.