Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ljus

Ardora

Ljus Ardora ser ut som ett vanligt ljus, men det är faktiskt väldigt speciellt. När ljuset gradvis smälter, avslöjar det en hjärtaform inifrån. Hjärtat inuti ljuset är tillverkat av värmebeständig keramik. Veken separerar inuti ljuset och går igenom framsidan och baksidan av det keramiska hjärtat. På detta sätt smälter vaxet jämnt och avslöjar hjärtat inuti. Ljuset kan ha olika dofter som kan ge en mycket trevlig atmosfär. Vid en första anblick skulle människor tro att det är ett vanligt ljus, men när ljuset smälter kan de upptäcka dess speciella drag.

Projektnamn : Ardora, Designers namn : Sebastian Popa, Kundens namn : Sebastian Popa.

Ardora Ljus

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.