Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackningar För En Begränsad Upplaga

Sneaker Freaker

Förpackningar För En Begränsad Upplaga Inspirerad av pizzakartonger. Uppgiften för eskju var att skriva ut en begränsad T-shirt med en illustration som ursprungligen gjordes för den tyska skomagasinet Sneaker Freaker. Paketet måste vara prisvärd men cool, handgjord och miljövänlig med en personlig känsla. De köpte några kartonger, det slag som finns överallt på webben och designade ytan med förändrade tonvärden och intensiv röd färg för att öka logotypens kraft. Att kombinera analoga tekniker med modern typografi och illustrationer leder vägen att få det unika utseendet.

Projektnamn : Sneaker Freaker, Designers namn : eskju · Bretz & Jung, Kundens namn : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Förpackningar För En Begränsad Upplaga

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.