Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Boutiquehotell

108T Playhouse

Boutiquehotell 108T Playhouse är ett boutiquehotell som erbjuder en inblick i Singapore livsstil. Gästerna kan lära sig om Singapores kulturarv, historia och kultur med spännande designelement som engagerar sinnen. En autentisk upplevelse väntar på dem eftersom sviterna är utformade för att levas i, inte bara för att tillbringa natten. 108T Playhouse välkomnar gästerna att vara kvar i sina lokaler och uppleva hur det är att bo, arbeta och spela allt på ett ställe - ett fenomen som blir allt vanligare i landssnappa Singapore.

Projektnamn : 108T Playhouse, Designers namn : Constance D. Tew, Kundens namn : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Boutiquehotell

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.