Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pendellampa

Golden cuboids

Pendellampa Gyllene cuboids från Gobo är gjorda i en bedömning av harmoni. Polyhédronerna, draghållfastheten och det gyllene förhållandet har en central position i denna design. det ligger nyckeln till skönhet och en slags konsistens som finns i kraften i gyllene kuboider. Denna armaturupphängning fungerar på ett remskivsystem. Det kan ta en mängd olika former som filtrerar ljusstrålarna och kan därför klä upp ett rum i skuggor och rena och olika linjer. Renhet och belysning förstärks av de använda materialens ljushet.

Projektnamn : Golden cuboids, Designers namn : Nicolas Brevers,, Kundens namn : Gobo.

Golden cuboids Pendellampa

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.