Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ringar

Blessed Child

Ringar The Blessed Child-ringarna är ett löfte för kärlek: Baby Jamie kramar upp till insidan av ringen och litar på sitt liv till moderns händer. Barnet ligger på ryggen och suger tummen. Det är den mentala visionen av sitt ofödda barn som varje gravid kvinna har i sitt sinne. Ringen symboliserar det ovillkorliga ömsesidiga förtroendet mellan spädbarn och mor och hyllar detta förtroende. Baby Sam är på topp i världen, säker, frisk och lycklig. Bäraren bär barnet med stolthet och presenterar sig själv som en självsäker mamma. Ringen är ett band som säger: "Lita på mig, du är älskad!"

Projektnamn : Blessed Child, Designers namn : Britta Schwalm, Kundens namn : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Ringar

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.