Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Urban Belysning

Herno

Urban Belysning Utmaningen med detta projekt är att utforma urban belysning i linje med Teheran-miljön och tilltalande för medborgarna. Detta ljus inspirerades av Azadi Tower: Teherans huvudsymbol. Denna produkt designades för att belysa det omgivande området och människor med varm ljusutsläpp och för att skapa en vänlig atmosfär med olika färger.

Projektnamn : Herno, Designers namn : Mohsen Noroozi, Kundens namn : egg plus.

Herno Urban Belysning

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.