Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Katalog

Classical Raya

Katalog En sak med Hari Raya - det är att tidlösa Raya-låtar från förra året fortfarande ligger nära människors hjärtan fram till idag. Vilket bättre sätt att göra allt detta än med ett "klassiskt Raya" -tema? För att få fram essensen i detta tema är presentkammarkatalogen utformad för att likna en gammal vinylskiva. Vårt mål var att: 1. Skapa en speciell design, snarare än sidor som består av produktvisualer och deras respektive priser. 2. Skapa uppskattningsnivå för klassisk musik och traditionell konst. 3. Ta fram Hari Rayas anda.

Projektnamn : Classical Raya, Designers namn : Vincent Teoh Boon Seang, Kundens namn : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.