Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kompositmusikinstrument

Celloridoo

Kompositmusikinstrument Celloridoo är ett nytt musikinstrument som består av ett böjt stränginstrument som en Cello, och Didgeridoo, ett australiskt enkelt blåsinstrument. Celloridoo som en kordofon som spelas av en båge är inställd på femtedelar, börjar med A3, följt av D3, G2 och sedan C2 som den lägsta strängen. Den andra delen av instrumentet som aerofon är inställd på C-tangenten som är lämplig för många typer av musik. Denna del spelas med kontinuerligt vibrerande läppar för att producera drönaren medan man använder en speciell andningsteknik som kallas cirkulär andning.

Projektnamn : Celloridoo, Designers namn : Aidin Ardjomandi, Kundens namn : Aylin Design.

Celloridoo Kompositmusikinstrument

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.