Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Grafisk Katalog

Grafika ASP Krakow

Grafisk Katalog Jubileumsalbum firar 45-årsjubileet för fakulteten för grafisk konst vid Kunstakademin i Krakow. Den har ett brett spektrum av skolans höjdpunkter: lärares och elevernas konstverk, arkivfoton, tidslinjer för lärarnas sysselsättning, kartor med akademiets byggnader, index över akademiker. Kvaliteter: 3 olika delar; 5 omslag vikta i hälften som traditionella kartongtryck resväskor; färg- och präglade titlar på omslag som framkallar matris med metalltryck; utformade avsiktliga tryckfel; sömnad-limmad bindning med en synlig rygg som är täckt av ett magband.

Projektnamn : Grafika ASP Krakow, Designers namn : Aleksandra Toborowicz, Kundens namn : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow Grafisk Katalog

Denna fantastiska design är en vinnare av bronsdesignpris i arkitektur, byggnad och struktur designtävling. Du bör definitivt se den bronsbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa arkitektur-, byggnads- och strukturdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.