Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

the Light in the Bubble

Lampa Ljuset i bubblan är en modern glödlampa till minne av den gamla glödtråden Edisons glödlampa. Detta är en ledad ljuskälla monterad inuti ett plexiglasark, klippt med laser med en lampans form. Glödlampan är transparent, men när du slår på ljuset kan du se glödtråden och glödlampans form. Det kan användas som pendent ljus eller för att byta ut en traditionell glödlampa.

Projektnamn : the Light in the Bubble, Designers namn : Andrea Ciappesoni, Kundens namn : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lampa

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.