Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Soffbord

Papillon

Soffbord Papillon är ett skulpturellt men ändå funktionellt soffbord som löser tabellanvändning och lagring eller layout av böcker och tidskrifter på ett enkelt och elegant sätt. Ett enda, platt element kombineras i rumslig struktur, för att vara fritt anordnat under en glastopp, vilket ger lutande lagringsutrymme som alltid ger innehållet i en lös ordning. Medan tomma, stödjande element framkallar blad och öppna böcker i en slumpmässig harmoni som endast subtilt muterar genom att läsämnen hopar sig inuti.

Projektnamn : Papillon, Designers namn : Oliver Bals, Kundens namn : bcndsn.

Papillon Soffbord

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.