Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Infälld Belysning

Drop

Infälld Belysning Drop är en ljusarmatur designad som letar efter en minimalistisk estetik och en lugn atmosfär. Inspirationen har varit naturligt ljus, svalhet, takfönster, lugn och lugn. En sömlös sammansmältning mellan funktionalitet och skönhet, en perfekt harmoni nås med tak och ljusarmatur. Drop designades som en lutning snarare än en störning för att främja en inredning som flyter naturligt, minimalistiskt och mysigt. Vårt mål har varit att få de estetiska trenderna och omvandla dem till designvärden för att tillämpa denna nya armatur. Elegans och prestanda, perfekt förenade.

Projektnamn : Drop, Designers namn : Rubén Saldaña Acle, Kundens namn : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Infälld Belysning

Denna bra design är en vinnare av designpris i förpackningens designtävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa förpackningsdesignverk.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.